9 nov. 2010

Vali Punga l-a dat in judecata pe Cosmin Petre
Dupa ce a dezertat din randurile agentiei Elite, dar si din ale agentiei-mama, Attitude Male Models, condusa de Vali Punga, facand mai apoi si un film porno la Tokyo, manechinul Cosmin Petre se apropie de momentul scadentei. Acesta a fost actionat in judecata de Attitude Models pentru nerespectarea contractului de exclusivitate, cerandu-i-se daune in valoare de multe mii de euro.

Cu aceasta ocazie, modelul va inregistra si o premiera: va fi primul manechin roman dat in judecata vreodata de agentia cu care a lucrat, desi nu este singurul care nu s-a conformat conditiilor de exclusivitate.

Cel mai cunoscut caz de abatere in acest domeniu a avut-o ca protagonista pe Alina Puscau, care a ignorat intelegerea cu agentia MRA, condusa de Liviu Ionescu, plecand sa-si caute succesul pe cont propriu in America. Spre deosebire de colega lui de breasla, care a scapat fara sa plateasca nimic, pe Cosmin il asteapta un proces dificil, in care i se solicita sa plateasca banii pe care agentia i-a pierdut pentru ca el nu s-a prezentat la anumite joburi, precum si pe cei pe care el i-a castigat in ultimele luni, din diverse activitati, de cand a refuzat sa mai lucreze cu Attitude Models.

"Lucram acum pentru documentarea procesului intentat lui Cosmin Petre pentru nerespectarea in mod sistematic a contractului de reprezentare si management exclusiv pe care il are cu agentia Attitude Models, pentru a recupera daunele materiale si morale provocate de acesta. Ii vom cere banii platiti la Elite pentru datoriile lui, plus daune pentru incalcarea contractelor in derulare si aparitia intr-un film pentru adulti", ne-a declarat Vali Punga.

Sursa:Cancan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu