21 feb. 2011

Facebook deschide portile cuplurilor gay


Facebook a decis sa dea posibilitatea cuplurilor gay de pretutindeni de a-si declara in mod clar propriul statut sentimental si orientarea sexuala.

Profilurile cele mai iesite din comun regasite pana acum pe Facebook erau destul de vag definite, de genul "relatie complicata" sau "relatie deschisa", alaturi de clasicele "singur", "intr-o relatie", "divortat", "vaduv" sau "casatorit", scrie Info Oggi.

Alaturi de acestea, Facebook ofera de acum posibilitatea inscrierii de membri cu optiunile "uniune civila", ca expresie a unei relatii legal constituite intre partenerii de acelasi sex si "parteneriat casnic", ca expresie a convietuirii heterosexuale.

Potrivit sursei citate, Organizatia Gay & Lesbian Alliance Against Defaimation (Glaad) a salutat cu entuziasm initiativa, desi pentru moment noile optiuni sunt disponibile doar in S.U.A., Canada, Australia, Marea Britanie si Franta.

"Astazi- scrie Jarrett Barrios, presedintele Glaad - Facebook a lansat un mesaj clar in favoarea cuplurilor de homosexuali adresat utilizatorilor din lumea intreaga". mai mult

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu