15 feb. 2011

Regulile de aur ale sărutului

1. Respiraţia
Înainte de orice, asigură-te că nu ai mâncat nimic care să aibă miros sau gust ciudat. Fumatul de asemenea este deranjant dacă celălalt partener nu este fumător.

2. Saliva
Excesul de salivă poate fi deranjant pentru unii parteneri, mai ales dacă sunteţi la începutul relaţiei. Încearcă să te controlezi şi să nu salivezi în exces.

3. Deschiderea gurii
Nu trebuie să ţii gura închisă, dar nici să o deschizi excesiv de mult, încât să cuprinzi în totalitate buzele partenerului. Încearcă să copiezi mişcările celui cu care te săruţi, pentru a ajunge la o cale de mijloc între felul în care săruţi tu şi cel în care sărută partenerul tău.

4. Limba
Poate ai tu tendinţe de explorator, dar când săruţi încearcă să nu invadezi gura celeilalte persoane, deoarece nu este neapărat plăcut. Ia-o încet.

5. Dinţii
E neplăcut şi uneori chiar dureros ca dinţii celor două persoane care se sărută să se atingă. Încearcă să fii calm şi să te mişti încet pentru a evita acest lucru.

Sursa; libertatea.ro

3 comentarii:

Abecedar spunea...

Salut. Eu cred ca cel care a scris acest articol, e un cretin. Vreau sa stiu si eu un om, care poate sa-si controleze saliva din gura. Vreau sa stiu daca exista persona care spune, nu vreau sa salivez si hop, chiar nu saliveaza...Cretin om, autorul acestui articol...=))

Stoicescu A. spunea...

Sărutul e o chestie atât de personală, încât orice regulă de genul ăsta pare nepotrivită totală. Fiecăruia îi place într-un mod, iar tipizarea clar că este o idee bună.

Anonim spunea...

Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.

Trimiteți un comentariu