30 apr. 2011

Burlacul 2, Edward Popescu, ochit de Botezatu

Este noul Burlac homosexual? Asta e intrebarea ce a reiesit dupa prima emisiune. Debutul din Burlacul 2 ni-l infatiseaza pe Catalin Botezatu care il primeste pe Edward Popescu Strohlen, noul pretendent la titlu, un tanar bogat, milionar in euro, cu mai multe proprietati in mai toate colturile lumii, sosind pe o motocicleta.

Din prima iti dai seama ca e un scenariu marca Catalin. Mai mult, Bote e topit dupa Edward, pe care il prezinta peste tot ca pe un tanar superb.

Despre inclinatiile lui sexuale a vorbit chiar Botezatu in Acces Direct, nu stim insa daca si Edward Popescu Strolen imparatseste aceiasi orientare, mai ales ca ne-a facut dovada ca din punct de vedere sexual - cel putin cu femeile - e cam zero. Bote incearca sa salveze aparentele cum stie el cel mai bine ca se face. I-a facut o poza in jacuzzi cu una din concurente - micuta orfelina de la Chisinau, care e dispusa la orice - apoi a dat pozele la Cancan pe sub masa, ca sa-l scoata basma curata pe iubitul Edward.

Ar fi o lovitura de teatru daca la finalul sezonului, Edward l-ar alege, in fapt, pe Catalin Botezatu, sau, mai tare, ar fugi cu el in lume, inainte sa se termine serialul. Botezatu, se vedea cu ochiul liber si din transmisiunea de la Acces Direct de joi, de pe litoral, l-ar fi luat direct in brate si l-ar fi sarutat pe post pe micutul Edward.

Din alte surse aflam ca alegera noului Burlac a fost chiar sarcina lui Botezatu, care a decis sa-l faca mai mult decat celebru pe noul sau amic de giumbuslucuri, caruia, dupa cum se si vede, i-au adus numai fete cam boccii, toate au un defect (doua) destul de marcant, atat cat sa le faca departe de a fi perfecte.

Una e traseista clara de la Chsinau, alta are nasul ca o barna, una e prea batrana, alta are picioarele ca si copanele de pui etc. Cat sa iasa numai Edward, iubitul de el, in evidenta. De fapt, credem ca stirea acestui sezon estival nu va mai consta in procesele de divort celebre din Romania, ci din relatia Botezatu - Strohlen.


Radu Nicolae (agentia.org)

1 comentarii:

constantin spunea...

e bun tare de p...a Edy asta....super barbat

Trimiteți un comentariu