1 mai 2011

Voicu Pânzar s-a însurat

Fostul şofer al Monicăi Columbeanu, fostul Mister România şi fost participant la Mister World, nimeni altul decât turdeanul Voicu Pânzar, poreclit de presa mondenă "Rocky Martin de România", s-a căsătorit sâmbătă, 30 aprilie, cu fata unui important om de afaceri turdean.

După ce a fost dat afară de Cătălin Botezatu şi şi-a pierdut o importantă sursă financiară de bani, Voicu Pânzar s-a "lipit" aproape de disperare de Cristina Gherman, fiica omului de afaceri turdean, Gherman. N-a mai slăbit-o deloc din ochi, iar în urmă cu ceva vreme presa a spus că aceasta a rămas însărcinată. Ba mai mult, Voicu Pânzar şi-a pierdut din imaginea de "manechin", îngrăşându-se câteva kilograme şi arătând cam neîngrijit.

Cristina Gherman este mai mare cu câţiva ani decât Voicu Pânzar, este studentă la a doua facultate, iar în vară îi va dărui acestuia un copil. Imediat după ce a rămas însărcinată, s-au pus la punct detaliile nunţii. Cadoul de nuntă al socrului se pare că va fi chiar luxoasa casă din zona Micro I, după cum spun "gurile rele".


Raluca Pop (turdanews.net)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu