16 sept. 2011

Leonardo DiCaprio sustine casatoriile gay

Actorul american Leonardo DiCaprio crede ca relatiile homosexuale si casatoriile intre persoane de acelasi sex nu ar trebui sa reprezinte o problema. Actorul este de parere ca incalzirea globala sau recesiunea sunt probleme mult mai importante decat casatoriile gay.

Leonardo DiCaprio crede ca oamenii sunt mult prea preocupati de problemele homosexualilor si este de parere ca exista probleme mult mai importante decat acestea.

Vedeta a marturisit ca nu o intereseaza catusi de putin de relatiile dintre persoane de acelasi sex si crede ca nici ceilalti nu ar trebui sa fie preocupati. "Despre oamenii care fac mare caz din casatoriile gay ... nu ma intereseaza catusi de putin despre cine cu cine se casatoreste", a declarat actorul pentru GQ Magazine.

DiCaprio nu este singurul actor care sare in apararea relatiilor homosexuale. Si Clint Eastwood este de aceeasi parere cu actorul din "Titanic" si nu cu mult timp in urma, Brad Pitt a declarat ca oricine ar trebui sa fie liber sa se marite cu cine vrea.

L. Florin (acasa.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu