16 sept. 2011

Marian Drăgulescu gol!

Chiar dacă nu au pozat pentru o revistă de profil, ci la scăldat, Marian Drăgulescu şi Daniel Popescu sunt total lipsiţi de inhibiţii atunci când e vorba de a-şi arăta teribilismul.

Având o cutie cu bere în mâna dreaptă, Daniel Popescu, în prezent antrenor de gimnastică la un club din Germania, se amuză copios în clipa în care este tras în poză, aceeaşi bună dispoziţie având-o şi actualul lider al echipei României, Marian Drăgulescu.

Cu siguranţă că la vremea respectivă, poza fiind făcută, se pare, în urmă cu câţiva ani, nici unul dintre cei doi nu se gândea că această imagine va ajunge pe prima pagină a ziarelor.

Poza necenzurata


Surse: Libertatea.ro; I. Gabriel

5 comentarii:

Vestitorul spunea...

Un bărbat nu poate iubi așa cum iubește o femeie decât pe o femeie, fie la nivel sentimental, fie fizic. (Aici fac o paranteză și spun că și bărbații care fac sex anal cu femei sunt tot la același nivel cu homosexualii)
Dumnezeu, când a creat lumea, a creat ființele în 2 forme: mascul și femelă, bărbat și femeie. Doar așa poate exista înmulțirea, deci binecuvântarea lui Dumnezeu în creație.

Și a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peștii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietățile ce se târăsc pe pământ și tot pământul!”
Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie.

La om, bărbat+femeie+copil = chipul Sfintei Treimi, adică familia umană se aseamănă cu Dumnezeu (care este și el „o familie” alcătuită din 3 persoane, care sunt Unul).
Homosexualitatea, la fel ca și celelalte devieri de comportament (fizic, psihic), este o eroare provocată de ceva ce nu ține de genetică (așa cum se justifică mulți homosexuali, spunând că nu e o alegere, ci te naști așa), ci de trăiri/experiențe/gândiri necorespunzătoare firii umane.
Așa cum nu poți spune că te naști cu diabetul, nu poți spune nici că te naști cu homosexualitatea. Cel mult, o dobândești pe parcursul vieții. Însă, a o asuma și a o trăi, crezând că ea este parte din tine și te reprezintă este o greșeală mortală.
Nu judec, ci vreau să te fac să înțelegi că este o problemă gravă. Este unul din păcatele pentru care cei murdăriți de ea nu vor intra în Împărăția Cerurilor (în Rai, adică nu vor trăi veșnic în fericire, alături de Dumnezeu, cu toate binecuvântările Lui fără sfârșit), ci vor ajunge acolo unde i-a târât „celălalt” (în iad, unde e chinul veșnic, fără posibilitate de regret sau de schimbare a sentinței).

„Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu azvârle oamenii în iad, ci ei singuri își aleg finalul. El tot strigă neîncetat către ei să se întoarcă pe calea cea dreaptă, să poată să îi vindece, să îi ridice din mocirlă, să îi curețe. Și e atât de simplu: tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cu adevărat, din tot sufletul, mintea, inima și să îi ceri să te ajute să îți revii.

Și așa erați unii dintre voi. Dar v-ați spălat, dar v-ați sfințit, dar v-ați îndreptat în numele Domnului Iisus Hristos și în Duhul Dumnezeului nostru.”

Iisus Hristos, cel prin care suntem iertați de ORICE păcat din lume, a purtat și a fost pedepsit și pentru păcatul homosexualității. Pe cruce, El a simțit totul: rușinea, neputința, durerea, neîmplinirea, stigmatizarea și chinul.. aduse de homosexualitate și asta pentru ca cei care sunt prinși în această patimă să fie iertați de Tatăl Său, iar prin Duhul Lui să fie readuși la starea de oameni demni de Dumnezeu.
Deci, Dumnezeu a făcut deja totul pentru ca homosexualii să poată fi iertați! Însă, ei trebuie să își recunoască vina și să se întoarcă la Dumnezeu, să ceară iertare și să renunțe DEFINITIV la acest păcat cumplit.
Eu am să îți las un link, unde vei găsi câteva rânduri despre ce înseamnă homosexualitatea și cum este ea văzută de Cel care a creat oamenii, și am încrederea că te va ajuta.

http://www.orthodoxphotos.com/readings/trupul/homosexualitatea/credinta.shtml

Mă rog la Dumnezeu să te lumineze și să te ajute și să îți dea forța să începi o nouă viață, fără de păcat.

gloOm spunea...

esti... spalat de creier si pierdut.

emanuel bentea spunea...

esti dus cu pluta mai....!

Anonim spunea...

vestitorule in natura cred ca dumnezeul tau a facut multe greseli ....sunt fiinte vii si plante care se imultesc androgin sau au ambele sexe ....des intalnite in lumea plantelor si ele creatia dumnezeului tau sau diverse organisme pluricelulare au viata deci creatia lui dumnezeu nu .... amiba, euglena verde si altele dar daca tu ai lipsit dela lectia ze biologie si zoologie .... si inca crezi ca pamntul este plat , si in centru universului si un anume dumnezeu a luat o bucata de lut si a sclptat imaginea lui apoi din plictisela a suflat pe el si la facut pe adam si dupa a operat pe sarmanul adam a luat o coasta si acreat pe eva .....si dupa .... fiul lui probabil rama a calarit-o pe masa si sa inmultit si tot asa adulter incest si altele .....pot sa spun ca ce bine ca am mers la scoala si ai mei nu au crezut in basme.... oricum sunteti pe cale de disparitie voi asteptand sa vina a doua oara un zeu mort calare pe nor , iar innaintasii zeului inca il astepata pe salvator .....

Elian Codrut spunea...

Eu am mai multe nedumeriri.
1. Daca Adam si Eva au avut doar doi fii, din care unul a fost omorat, cum s-a inmultit omenirea?
2. Daca Dumnezeu este atotputernic, cum de apar plante, animale, oameni care au trasaturi "contra naturii", cum spun fundamentalistii religiosi. Desi nici denumirea de "contra naturii" nu este corecta: nu poate fi contra naturii ceva creat de natura, in sensul in care il "pun" acesti propagatori ai pacatului?
3. Stiu care este raspunsul: este pedeapsa lui Dumnezeu pentru nu stiu ce pacat. Va dati seama cat de cinic este Dumnezeu (in imaginatia acestor fundamentalisti religiosi), daca se joaca cu oamenii? Ii lasa sa greseasca (fiind atotputernic) si apoi ii pedepseste. Sau nu este atotputernic?!
Am vrut sa ma refer la cauzele adevarate ale homosexualitatii, dar... pentu cine? De acesti fundamentalisti inculti se prinde ce le spui - cu argumente - ca mazarea de perete. E mai usor sa asulti barbatii cu fusta (oare de ce poarta preotii fustane?), decat sa te documentezi.
O sa-mi spuna cineva ca ii jignesc pe unii, spunand ca sunt inculti, ca ei - asa cum imi spunea cineva - au nu stiu cate facultati. Nu stiu ce si cat au invatat, dar invatatura este doar una din cele 7 laturi ale culturii.

Trimiteți un comentariu