28 oct. 2011

Africa: Un barbat a fost incendiat fiindca era gay (video)

Este recunoscuta ura liderilor africani pentru homosexuali, acestia tinand ample maniferstari in care se refera la homosexualitate drept o boala care le ameninta natia.

Pe cale de consecinta se formeaza grupuri care sustin afirmatiile respective, iar barbatul din imagine a platit pretul suprem pentru deviatia sexuala, fiind condamnat la moarte, urmand a-i fi aplicata metoda "colier". Aceasta consta in fortarea unei anvelope auto in jurul umerilor victimei, urmand incendierea. Victima va muri din cauza arsurilor, fiind incapabila sa se miste sau sa stinga flacarile, rostogolindu-se.

Discutia pe acest subiect a dat nastere la multe comentarii, unii dintre cei care au vizionat imaginile sunt de parere ca ar fi vorba despre Uganda, insa majoritatea spun Africa de Sud, dat fiind dialectul folosit de agresori. De asemenea, se pare ca barbatul condamnat la moarte furase si ceva de mancare, facand la un moment dat, cu mana spre gura, un gest explicativ, cum ca i-ar fi fost foame.

Imaginile au fost capturate la inceputul lunii octombrie, insa au iesit la iveala abia acum. Saptamana trecuta, un alt barbat a fost incendiat in Scotia, fiind victima unui atac homofob.

Video (interzis persoanelor slabe de inima)


Sursa: jurnalul.ro

3 comentarii:

PhR spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
PhR spunea...

Și când mă gândesc că citeam săptămâna aceasta pe undeva că omul modern este mult mai pașnic decât strămoșii săi!

Să admitem că a fi homosexual nu este „ceva” de bine (în mod normal nu cred asta; este doar un fel de a fi și atât - dincolo de bine și rău) ceea ce a făcut comunitatea respectivă, modul de a instaura „cursul firesc al lucrurilor”, cruzimea pedepsei aplicate, este cu mult mai gravă decât a fi homosexual. Dpmdv comportamentul lor nu denotă decât barbarism; se pare că exiistă mult mai mult adevăr decât ne place să recunoaștem, în zicala că omul este cel mai crunt animal, nu cred să mai existe vreo specie care să aplice „tratamente” similare propriilor ei membrii!

Oribil mod de a mai muri - condamnat de comunitate la a muri ars de viu!

Daniel spunea...

Dezoland,debusolant,oribil ! Dumnezeu nu bate cu bata,sa nu ne mai miram ca africanii sunt loviti de tot felul de probleme: saracie,coruptie,foamete,boli si catastrofe naturale... Imi pare extrem de rau pentru acel om care a murit intr-un mod ingrozitor. Nu cred ca exista cuvinte pentru asa ceva,nici un film horror sau thriller nu poate da o asa senzatie de tristete,greata,nervi...

Trimiteți un comentariu