20 nov. 2011

Benfica Lisabona a lansat o colectie de prezervative

Benfica Lisabona, adversara Oţelului Galaţi în grupa C a Ligii Campionilor, a lansat, vineri, o colecţie de 12 prezervative "cu ambalaje originale şi distractive", în colaborare cu firma Creative Condom, informează site-ul oficial al clubului portughez.

"Colecţia este un angajament clar pentru diferenţiere şi un produs inovator de marketing, care este unic în lume. O propunere atractivă şi originală, creată pentru a fi completă, distractivă şi atractivă", se arată într-un comunicat al grupării lusitane, în care sunt menţionate detalii venite de la producător.

"Cea mai bună apărare este să joci în atac", este unul dintre mesajele aflate pe ambalajele prezervativelor. Directorul de marketing al clubului Benfica, Jose Simao, a calificat colecţia de prezervative drept "un produs modern şi atractiv".

Oţelul Galaţi şi Benfica s-au întâlnit în etapa a doua a grupei C a Ligii Campionilor, la 27 septembrie, la Bucureşti, când lusitanii s-au impus, scor 1-0. Returul va avea loc la 7 decembrie, la Lisabona.


Sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu