18 nov. 2011

Criminalul de homosexuali din Calarasi, va fi extradat din Marea Britanie

Mihai Milea (26 de ani) este căutat de anchetatorii constănţeni din cauză că în luna mai 2010 a ucis, în cartierul Faleză Nord, un bucureştean. Victor Profir a fost înjunghiat în gât, ştrangulat iar cadavrul ascuns sub un pat. Milea a mai comis o crimă şi în Franţa.

Anchetatorii au emis pe numele lui Milea mandat de arestare europeană însă suspectul a reuşit să fugă peste graniţă exact în ziua în care poliţiştii primiseră rezultatele ADN şi îl căutau să-l aresteze. Ulterior oamenii legii i-au reconstituit parcursul: a ajuns în Marea Britanie, a trecut graniţa cu Franţa unde, în 25 septembrie 2010, a ucis un alt homosexual. Suspectul a trecut din nou graniţa în Marea Britanie, unde a comis o tâlhărie.

Milea a fost reţinut în Marea Britanie în ziua de 24 octombrie. El urma să fie extrădat în România în cursul zilei de astăzi însă operaţiunea a fost amânată din cauza unor formalităţi. Imediat după extrădare el va fi dus în faţa instanţei pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

Antonia Maer (adevarul.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu