29 nov. 2011

Deputat PDL: "...copiii abuzaţi sexual devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual" (video)

"Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali, iar spirala devine din ce în ce mai mare". Declaraţia, deosebit de tranşantă, îi aparţine lui Marius Spânu, deputat PDL, unul dintre iniţiatorii proiectului de lege privind castrarea chimică a pedofililor, şi a fost făcută după ce proiectul a fost aprobat tacit de Senat.

Democrat-liberalul susţine că foarte mulţi copii abuzaţi sexual devin homosexuali şi că s-a ajuns la un punct în care trebuie luate măsuri.

"Trebuie să ne gândim ce se întâmplă cu un astfel de copil. Din punctul meu de vedere este mai mult decât o crimă, îl marchezi pe acest copil toată viaţa. Din contră, datorită acestui abuz foarte mulţi devin la rândul lor homosexuali. Este ca o spirală care devine din ce în ce mai mare.(...) Sunt cazuri statistice în care se arată că foarte mulţi dintre cei abuzaţi în copilărie devin la rândul lor homosexuali", a declarat pentru gândul deputatul Spânu.

El susţine că opţiunea de castrare chimică a pedofililor recidivişti nu "reprezintă mare lucru", deoarece se "inhibă doar nişte impulsuri", dar nu se afectează viaţa sau drepturile fundamentale ale omului.

După cum se poate vedea în interviul video acordat de Gândul, la minutul 04:49, democrat-liberalul spune că "nu este normal să fii homosexual". Deputatul Spânu îşi continuă ideea explicând că aceştia "nu îşi iau medicamentele", fără să se înţeleagă foarte clar dacă se referă la homosexuali sau pedofili. Deputatul Spânu însă consideră pedofilia ca fiind "o ramură a homosexualităţii".

Vă prezentăm în continuare citatul integral pe care îl puteţi asculta, la minutul 05:30: "Nu am văzut homosexual care să se ducă să-şi facă tratamentul care există la ora aceasta ca să îşi înăbuşe aceste porniri. Aici vorbim despre o ramură a homosexualilor, vorbim de pedofilie, atentatul asupra unor copii mici, nu printr-un accept reciproc şi aici se poate discuta, eu nu sunt de acord nici măcar cu homosexualitatea, înţeleg anumite lucruri, sunt deschis la minte dar se trece peste o limită peste care eu personal nu aş putea trece"

Potrivit acestuia, fenomenul abuzării copiilor minori a luat amploare şi mai multe ţări "intră în firăraiele Internetului" pentru a îi descoperi pe cei care fac astfel de fapte.

Proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor a trecut tacit de Senat, iar cameră decizională este Camera Deputaţilor. Marius Spânu a declarat că mulţi colegi din PDL şi coaliţia de guvernare, dar şi din USL ar vota această iniţiativă legislativă, însă le este teamă. Proiectul urmează să fie discutat în Comisia de Sănătate şi cea Juridică, după care va primi votul final în plen.

"Dacă ar fi vot secret, cred că am avea o majoritate de tipul celei necesare pentru schimbarea Constituţiei. Există anumite presiuni asupra unor colegi, din punct de vedere mediatic, din partea anumitor asociaţii ş.a.m.d.m, dacă ar fi vot secret am putea modifica cu votul acesta şi Constituţia. Sunt subiecte considerate tabu, la care un om politic nu trebuie să se expună, preferăm să întoarcem capul în cealaltă parte, la fel cum trecem pe lângă oamenii fără adăposturi şi ne facem că nu-i vedem. Sunt lucruri care nu sunt confortabil de susţinut politic, mulţi colegi preferă să nu intre într-un subiect controversat. Este mult mai uşor că trebuie mărite pensiile, salariile", a declarat deputatul democrat-liberal.

Cei 15 iniţiatori de la PDL sunt: Boghicevici Claudia, Cionca-Arghir Iustin-Marinel, Croitoru Cătălin, Gheorghe Tinel, Ghiţă-Eftemie Stelian, Holdiş Ioan, Leşe Doru Braşoan, Păduraru Nicuşor, Pirpiliu Ştefan Daniel, Popoviciu Alin Augustin Florin, Rogin Marius, Rusu Valentin, Spînu Teodor-Marius şi Şandru Mihaela Ioana.

Iniţiativa privind prevenirea violenţei şi abuzurilor sexuale asupra minorului prevede ca făptuitorul găsit vinovat de violenţă şi abuz sexual asupra minorului şi condamnat pentru circumstanţe agravante de abuz sexual să primească o pedeapsă suplimentară prin "inhibarea pornirilor sexuale, prin metode chimice", pentru a se preveni, astfel, recidiva.
De asemenea, potrivit proiectului, condamnatul acuzat de pedofilie ar urma, să fie în continuare sub supraveghere, prin monitorizare GPS şi după ce şi-a ispăşit pedeapsa.

Comisia juridică şi cea pentru drepturile omului din Senat au avizat negativ propunerea legislativă, la fel şi Consiliul legislativ. De asemenea, guvernul nu susţine iniţiativa deocrat-liberalilor. În punctul de vedere transmis la parlament, executivul precizează că instituţia pedepsei suplimentare nu există.


Cristian ANDREI (gandul.info)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca D-nul Deputat nu stie ce inseamna pedofil si ce inseamna homosexual sau poate chiar heterosexual...daca el considera ca pedofilia e o ramura a homosexualitatii(asa doar pt ca probabil nu suporta el homosexualitatea),at heterosexualii care ajung pedofilii..profitand de naivitatea unor fetite de ex....ei cum sunt?...D-nule deputat studiaza si nu acuza!pt ca prezenta ta acolo cat si salariul tau se datoreaza si unor homosexuali romani care spre deosebire de tine sunt poate mai normali...Eu sunt homosexual si nu m-am gandit nicodata si nici nu ma gandesc la un copil mai mult decat e firesc si multi homosexuali cred ca sunt de acord cu mine...

Anonim spunea...

Ma mir ca cineva nu ia initiativa pentru ca e total discriminatoriu ceea ce abereaza acest..."om"..depre pedofili sunt de acord ...dar d-ule invata sa faci diferenta dintre un homosexual si un pedofil

Trimiteți un comentariu