26 nov. 2011

East 17 vin duminica in Romania la X Factor

Una dintre cele mai populare grupuri de baieti din Marea Britanie de la mijlocul anilor 90, revine in atentia publicului in aceasta duminica.

Cu peste 20.000.0000 de discuri vandute in intreaga lume, baietii de la East 17 au lansat hituri care au facut inconjurul lumii si au scris istoria generatiei in blugi si bocanci.

Inspirate din subiecte ca dragoste, razboi, sau pace, piesele celor de la East 17 au facut inconjurul lumii, atragand simpatia oamenilor de pretutindeni, iar hituri precum „Stay another day”, „House of love”, „It’s Alright” sau „Let it rain” au fost fredonate de milioane de tineri din intreaga lume.

Alin Vaduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sina), Duo Voice, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea si Antonia Filip (mentor Mihai Morar) sunt concurentii care au ramas in lupta pentru titlul de super star al Romaniei si cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din tara noastra – 200.000 de euro.


Alexandru Manea (agentiadepresamondena.com)

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salut! eu lucrez pentru un hotel in brasov iar acest baiat alin vaduva a stat 3 zile in acest hotel cu un italian batran si intrau cu tot felul de baieti in camere! nu cred ca merita sa castige acest concurs cand are o imagina asa proata ... si din cate stiu mai are un prieten care canta si el dar mai putin succes si face escort pentru mosi italieni!

Trimiteți un comentariu