25 nov. 2011

Idiotenie: devii gay daca bei apa de la robinet!

Aveti mare grija de unde beti apa, daca vizitati Peru. Apa de la chiuveta este nociva pentru barbati, caci ii poate "transforma" in homosexuali.

Primarul peruvian Jose Benitez sustine ca apa de la chiuveta este responsabila pentru schimbarea orientarilor sexuale, in cazul barbatilor. Un pahar este de ajuns ca un mascul sa devina homosexual.

De departe ca este cea mai absurda vorba auzita vreodata, insa primarul este convins ca are dreptate si are cateva argumente solide.

S-a stabilit ca apa de la ei este bogata in cateva minerale, printre care si strontiu. Acesta este si faptul care l-a convins pe Jose (foto jos) sa nu mai puna gura pe apa de la robinet.Apa este adusa in Humarey tocmai din Tabalosos, unde, se spune, ca populatia abunda in homosexuali. Se vehicula, la un moment dat, ca in Tabalosos existau circa 14.000 de gay.

De aici si legatura cu apa si ideea primarului Jose. Benitez spune ca strontiul este responsabil de reducerea hormonilor masculini si se teme ca si orasul sau va fi afectat, daca se va consuma in continuare apa.

In urma unor expertize, dr. Robert Castro Rodriguz de la Colegiul Farmaceutic din Lima a declarat public ca homosexualitatea nu este o urmare a
consumului ridicat de apa (cu strontiu). Poate cancer, dar homosexualitate, nu.


Despre strontiu se cunoaste ca este un mineral prezent in apa si alimente, iar pana acum s-au gasit urme si in scheletul uman (3,5%). Acest mineral influenteaza pozitiv metabolismul oaselor sa promoveze formarea osoasa si sa reduca resorbtia osoasa, care sa conduca la normalizarea densitatii osoase.

Surse: Mediafax, Apropo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu