11 nov. 2011

'Mine vaganti' - poze+download film

Fratii Antonio si Tommaso fac parte din bogata familie de burghezi Cantone, care este proprietara unei fabrici producatoare de paste fainoase in regiunea Puglia din sudul Italiei. Parintii lor pe nume Vincenzo si Stefania sunt foarte conservatori si traditionalisti, motiv pentru care mezinul Tommaso a ezitat intotdeauna sa le comunice faptul ca este homosexual, locuieste impreuna cu iubitul lui Marco la Roma si viseaza sa devina scriitor, in loc sa conduca afacerea familiei dupa moartea tatalui sau.

Atunci cand Tommaso i se confeseaza fratelui mai mare ca are o orientare sexuala diferita, Antonio este socat si in acelasi timp usurat deoarece ascunde si el un secret similar, pe care s-a temut pana in prezent sa il marturiseasca parintilor.

In momentul in care Antonio declara raspicat ca este homosexual si este izgonit din casa de catre tatal lui, Tommaso se trezeste in situatia ingrata de a-si tainui in continuare preferintele sexuale pentru a nu-i provoca un atat de cord lui Vincenzo. Ii va da Tommaso o sansa frumoasei Alba, partenera de afaceri a familiei Cantone, ramanand in Puglia pentru a se ocupa de fabrica sau se va intoarce in bratele lui Marco?

Regia: Ferzan Ozpetek

Cu: Alessandro Preziosi, Riccardo Scamarcio, Nicole Grimaudo


Download film 'Mine vaganti'

Subtitrare romana 'Mine vaganti'

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu