25 nov. 2011

Pozitia ta fata de evenimentul de la Scala

In urma nefericitului eveniment legat de interventia Noua Dreapta din timpul proiectiei filmului Noi Doi la Cinematograful Scala, ACT-Q Romania si echipa StiriGay.ro a incercat sa vada ce au facut autoritatile in legatura cu aceasta infractiune, care vor fi urmarile, care este pozitia celor implicati, ce se poate face pe viitor si, mai ales, cum este posibil ca un ONG sa instige la ura de atatia ani si sa nu fie sanctionat.

Din cauza lipsei de vizibilitate se poate spune ca in Romania comunitatea LGBT nu exista. De aceea dorim sa facem un prim material, un articol colectiv in care sa implicam toti formatorii de opinie din tara, pe toti cei care fac ceva concret pentru persoanele LGBT. Macar pentru imaginea in societate trebuie sa incepem sa fim o comunitate si sa parem uniti. Si, poate cu timpul, vom deveni...

Va vom ruga sa depasiti orice animozitate legata de o organizatie, persoana sau site si sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

1. Care este pozitia dumneavoastra legata de incidentele din Cinematograful Scala?


2. Ce considerati ca ar trebui sa faca oricare persoana din comunitate pentru a-si apara drepturile (la demnitate) si mai ales cum?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu