8 dec. 2011

Alexander Rybak urca duminica pe scena X Factor

Dupa Oceana, Touch and Go, East 17 si trupe romanesti precum Directia 5, Voltaj sau Holograf, Alexander Rybak completeaza suita artistilor invitati la X Factor.

Duminica, telespectatorii Antenei 1 se vor reintalni cu artistul norvegian. Daca la prima sa participare X Factor, in calitate de invitat al Paulei Seling, Alexander Rybak doar a consiliat-o pe jurata X Factor, de aceasta data castigatorul Eurovisionului le va canta romanilor pe cea mai mare scena de sticla construita vreodata intr-un studio de televiziune din tara noastra.

Tot duminica, la X Factor telespectatorii vor afla si cine sunt concurentii care in aceasta saptamana vor ajunge la duel, in urma galei de pe 10 decembrie. Sambata, gala o face publicul, in semn de multumire pentru ca este partas la implinirea unui vis.

Fara voturile lui, cei sase concurenti ramasi in competitie nu ar fi putut ajunge aici. Astfel, echipa X Factor le-a oferit telespectatorilor posibilitatea sa aleaga o parte dintre melodiile pe care concurentii le vor canta in cea de-a saptea gala.

Alexander Rybak si Paula Seling au profitat de reintalnirea lor la X Factor si au pus bazele unei colaborari. Cei doi vor inregistra o piesa impreuna la care lucreaza intens chiar zilele acestea.


Alexandru Manea (agentiadepresamondena.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu