30 dec. 2011

Filmul tematic gay al anului 2011 - 'Les amours imaginaires' - poze+download film

Marie si Francis sunt cei mai buni prieteni si considera ca nimeni si nimic nu ar putea interveni in relatia lor speciala pana in momentul in care il intalnesc pe Nicolas si se indragostesc obsesiv de tanarul cu par blond si carliontat, venit la Montreal pentru a studia literatura la Universitatea McGill.

Marie este cinica, pragmatica si dezamagita de interactiunile ei anterioare cu barbatii, in vreme ce Francis este un homosexual romantic, care spera sa isi gaseasca sufletul-pereche. Intrucat fermecatorul si misteriosul Nicolas le trimite semnale ambigue, Marie si Francis nu isi pot da seama daca subiectul afectiunii lor este heterosexual, homosexual sau bisexual sau daca este interesat sa se implice intr-o relatie amoroasa serioasa cu vreunul dintre ei, motiv pentru care se razboiesc prin orice mijloace pentru a castiga iubirea tanarului Adonis.

Gelozia si rivalitatea pun stapanire in asa de mare masura pe Marie si Francis incat ameninta sa le distruga prietenia, iar cei doi indragostiti nici macar nu inteleg daca Nicolas ii iubeste sau se joaca cu emotiile si sentimentele lor.

INFO:
Titlu international: "Heartbeats"
Regizor: Xavier Dolan
Durata: 95 min
Limba: Franceza
Actori: Xavier Dolan, Monia Chokri, Niels Schneider, Anne Dorval, Perrette Souplex, Marie-Christine Cormier1.Download Les amours imaginaires (subtitare in engleza inclusa)-direct
2.Download Les amours imaginaires (subtitare in engleza inclusa)-Torrent

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu