23 dec. 2011

George Michael a fost externat din clinica din Viena

George Michael a fost externat din clinica AKH din Viena, unde a fost tratat din cauza unei pneumonii, şi a luat avionul spre Londra, deoarece şi-a dorit să îşi petreacă vacanţa de Crăciun acasă, în reşedinţa sa din Marea Britanie, informează contactmusic.com.

Starul pop în vârstă de 48 de ani a fost externat în jurul orei locale 08.00 şi a plecat direct spre aeroportul din Viena.

"Se simte mult mai bine. Se simte atât de bine, încât a primit acceptul medicilor de a călători cu avionul", a declarat un angajat al clinicii AKH pentru publicaţia Osterreich.

Miercuri, medicii cântăreţului britanic au declarat că artistul se simte mult mai bine şi că organismul său a reacţionat pozitiv la tratamentul administrat. "Ştim deja că se simte bine şi, în general, suntem optimişti", a declarat unul dintre medicii cântăreţului, Christoph Zielinski.

Săptămâna trecută, partenerul de viaţă al artistului, Fadi Fawaz, a fost primul care a anunţat în presă faptul că George Michael urma să fie externat în curând şi îşi va petrece Crăciunul în reşedinţa sa din Marea Britanie.

"Vom face Crăciunul acasă. Nu pot să mă opresc din zâmbit astăzi. Este cea mai frumoasă zi dintre toate zilele. El se simte din ce în ce mai bine. Nu mai există motive de îngrijorare, acestea sunt zile fericite", a spus Fadi Fawaz.

Aflat la Viena, în noiembrie, pentru a susţine un concert în cadrul turneului său european "Symphonica - The Orchestral Tour", cântăreţul britanic George Michael a fost nevoit să anuleze acel show, cu puţin timp înainte de ora la care acesta fusese programat.

Florin Badescu (gandul.info)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu