31 dec. 2011

'Interzis' înainte de Revelion

Există o sumedenie de sfaturi legate de cum să petreceţi cât mai bine în noaptea dintre ani, însă specialiştii au ales să vă explice şi ce să nu faceţi pentru a nu strica distracţia.

Perioada dintre Crăciun şi Revelion este de multe ori o „luptă" care se dă între haosul de după petrecerea care marchează Naşterea Mântuitorului şi emoţiile de dianintea celei de sfârşit de an. În consecinţă, aroma unui pahar de şampanie şi emoţiile specifice perioadei este posibil să vă impingă să faceţi anumite lucruri care v-ar determina să păşiţi cu stângul în noul an.

Specialiştii citaţi de „The Daily Mail" vă dau câteva sfaturi despre ce să nu faceţi:

1. Nu discuta problemele de cuplu. Aceste dialoguri tind să se petreacă tocmai în această perioadă, însă nu sunt de bun augur. Motivul este simplu: nicio relaţie nu este perfectă, iar scoaterea la iveală a neajunsurilor va afecta atmosfera de Sărbătoare.

2. Nu te gândi la o cură de slăbire. În niciun caz în această perioadă. Nici planurile de a merge la sală nu te vor relaxa, mai ales când masa este îmbelşugată, iar preparatele tradiţionale se perindă la nesfârşit pe sub nasul tău.

3. Nu merge la cumpărături. Lucrurile bune şi frumoasă nu mai există în stoc şi orice achiziţie te va dezamăgi la scurt timp.

4. Returnează cadourile „obraznice". Chiar dacă nu ai primit darurile de care aveai nevoie sau care ţi-ar fi făcut plăcere, nu este cazul să returnezi aceste cadouri. Pune-le într-un sertar şi poate le vei da altcuiva anul viitor.

5. Nu te certa cu colegii şi nici cu şefii. Chiar dacă discuţiile despre locul de muncă te-au făcut să-ţi aduci aminte de defectele colegilor sau ale şefilor, nu este cazul să le atragi atenţia acum.

Ramona Dragomir (adevarul.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu