14 dec. 2011

Meryl Streep, pe coperta revistei Vogue (video)

Actriţa americană Meryl Streep a acceptat la vârsta de 62 de ani să pozeze pentru prima dată pe coperta revistei Vogue, pentru numărul din luna ianuarie al acestei publicaţii.

Deşi este considerată în prezent drept una dintre cele mai bune actriţe din lume, Meryl Streep a crezut în urmă cu 20 de ani că actoria reprezintă un capitol încheiat din viaţa ei profesională, informează accesshollywood.com.

Actriţa americană a mărturisit într-un interviu acordat revistei Vogue că a primit trei roluri de vrăjitoare, după ce împlinise vârsta de 40 de ani. După acele oferte, ea a crezut că femeile din grupa ei de vârstă sunt considerate la Hollywood "oarecum groteşti la un anumit nivel" şi i-a spus soţului ei că "totul s-a sfârşit".

Meryl Streep a acceptat să pozeze pentru prima dată pe coperta revistei Vogue şi a glumit, în acel interviu, declarând că este "cea mai bătrână persoană" din lume care a făcut acest lucru.

Un veritabil star al cinematografiei mondiale, Streep poate fi văzută în această iarnă pe marile ecrane în rolul fostului premier britanic Margaret Thatcher în filmul "The Iron Lady".

Numărul din luna ianuarie al revistei Vogue va putea fi găsit la standurile de presă începând din 20 decembrie.

Video:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu