27 dec. 2011

Stefan Stan este 'Vocea Romaniei'

Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu şi Smiley au cucerit scena şi au demonstrat publicului că merită titlul de "Vocea României". Marea finală în care au luptat Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan a avut toate ingredientele unui concert senzaţional.

Ştefan Stan are 34 de ani, este din Bucureşti şi face parte din echipa lui Smiley. A început să cânte de la zece ani, însă a fost nevoit să muncească de la 16 ani pe şantier, a lucrat şi într-o fabrică de aparate de aer condiţionat, totul din cauza dificultăţilor materiale.

Unul dintre cele mai frumoase momente ale show-lui a fost spectacolul oferit de Ştefan Stan şi Andra, când au cântat împreună piesa "Vivo per lei". În încheiera emisiunii, câştigătorul a cântat una dintre piesele care l-au ajutat să învingă în această sear - "My way" de Frank Sinatra.

"Vocea României" va primi un cec de 100.000 de euro şi va avea pe piaţă un album lansat de Universal Music Romania. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă şi videoclip) lansate, de asemenea, de Universal Music Romania.

Sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu