31 ian. 2012

David Beckham, cel mai sexy barbat de pe planeta în 2012

Fotbalistul englez David Beckham a fost desemnat cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012, după ce s-a clasat pe prima poziţie în ediţia inaugurală a listei Celor mai fierbinţi 101 bărbaţi din lume (101 Hottest Hunks in the World), alcătuită de revista Heat.

Sportivul britanic, care are patru copii - Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper - cu soţia sa Victoria Beckham, a învins astfel o serie de bărbaţi celebri de la Hollywood, precum Ryan Gosling şi Ryan Reynolds, care au ocupat poziţiile a doua şi a treia, informează contactmusic.com.

De altfel, actorii ocupă toate celelalte locuri din primele 10 poziţii de pe această listă: Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal, Robert Pattinson, Tom Hardy, Johnny Depp, Hugh Jackman şi Zac Efron.

Topul a fost alcătuit pe baza voturilor exprimate online de 1.000 de cititori ai revistei Heat, iar finaliştii au fost selecţionaţi de un comitet de experţi din care au făcut parte Carole White, fondatoarea companiei Premier Models, fotograful Nicky Johnston şi Jo Hoare, editorul secţiunii Style din cadrul revistei Heat. Fiecare bărbat inclus pe această listă a primit o notă, în funcţie de personalitatea lui, talentul pe care îl dovedeşte în profesia sa, sex appeal-ul pe care îl are şi felul în care se îmbracă.

Sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu