15 ian. 2012

Filmul protestelor din 14 ianuarie 2012, organizate de USL si Noua Dreapta (video)

De la războiul public dintre preşedinte şi părintele SMURD pe tema noii legi a sănătăţii a trecut o săptămână. Iniţial, au ieşit în stradă să-l susţină pe Arafat. Acum, oamenii strigă nemulţumirea faţă de pensii, salarii, taxa auto...

Protestul început paşnic, aseară, de susţinătorii lui Raed Arafat, a degenerat într-o adevărată luptă de stradă. Jandarmii au intervenit în forţă pentru a dispersa mulţimea care blocase Bulevardul Magheru.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD au intervenit, aseară, pe toată durata protestului din Piaţa Universităţii, în cazul a 29 de persoane, civili şi jandarmi. Printre cei care au solicitat ajutor din partea medicilor au fost bucureşteni intoxicaţi cu gaze lacrimogene, iar alţi 11 protestatari au leşinat din cauza busculadei.

Totodată, patru jandarmi au fost răniţi grav la cap din cauza pietrelor aruncate de mulţimea furioasă. Reprezentanţii Ambulenţei Bucureşti susţine că echipajele medicale au fost suplimentate sâmbătă pentru a face faţă solicitărilor.Piaţa Universităţii a fost evacuată, în jurul orei 0.15.

Video:Surse: Mediafax, Adevarul.ro, HotNews

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu