18 ian. 2012

George Clooney, sustinator al casatoriilor gay (video)

George Clooney se numara printre actorii care sustin legalizarea casatoriilor gay, iar cu prilejul Golden Globes actorul a tinut sa-l critice pe Mitt Romney, cel care se lupta pentru a obtine nominalizarea ca si candidat din partea Partidului Republican la functia de Presedinte SUA.

Politica lui Romney contravine progreselor obtinute in ultimii ani de societatea LGBT din Statele Unite, iar Clooney are cuvinte dure de spus la adresa lui candidatului. Mitt Romney se lupta acum pentru a obtine nominalizarea oficiala din partea Partidului Republican, iar in acest sens au loc o serie de alegeri preliminare in toate statele ce formeaza SUA. Pana acum, Romney a fost desemnat invingator in cateva state.

"Romney va deveni o problema abia daca va obtine nominalizarea. Acest candidat este de partea cealalta a istoriei", a declarat Clooney, cand a fost intrebat de preferintele lui politice.

"Este revoltator ca homosexualii si lesbienele sa fie tratati ca niste cetateni de mana a doua. Sunt increzator ca legile acestei tari vor reflecta in curand ca homosexualii si lesbienele, ca toti ceilalti oameni, sunt nascuti egali in demnitate si in drepturi", mai spune George Clooney.

Video:Christian Stan (agentiadepresamondena.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu