5 ian. 2012

Madonna si Kylie Minogue vor canta impreuna

Kylie Minogue şi Madonna vor cânta pentru prima oară împreună, anul acesta, într-o emisiune specială organizată de postul de televiziune britanic ITV pentru a marca cei 25 de ani de carieră ai cântăreţei australiene.

Deşi fiecare dintre ele are în spate mulţi ani în industria pop, acest proiect de televiziune va reprezenta prima colaborare dintre cele două cântăreţe, informează heraldsun.com.au.

Madonna a colaborat în trecut cu Britney Spears, Christina Aguilera, Pharrell şi Justin Timberlake, iar Kylie Minogue a colaborat cu Robbie Williams, Nick Cave şi fostul ei coleg din distribuţia serialului "Neighbours" Jason Donovan.

Nu este un secret faptul că cele două cântăreţe se admiră una pe cealaltă. Kylie Minogue a declarat de mai multe ori că Madonna reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea şi a purtat cu ocazia mai multor concerte tricouri cu numele artistei americane. La rândul ei, Madonna a purtat şi ea de câteva ori tricouri cu numele artistei australiene.

Potrivit presei britanice, producătorii de la postul ITV îşi doresc foarte mult ca artista australiană să cânte, în acea emisiune specială, câteva duete - cu sora ei Dannii Minogue, dar şi cu Nick Cave, Robbie Williams şi Jason Donovan.

La rândul ei, Kylie Minogue a declarat pe Twitter că îşi doreşte să susţină în 2012 un "anti-turneu" pentru fanii ei, pentru a marca cei 25 de ani de carieră, şi va interpreta versiuni acustice ale hiturilor ei, în săli de spectacole de dimensiuni reduse.Sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu