3 ian. 2012

Ricky Martin se va casatori la New York

Cântăreţul portorican Ricky Martin şi prietenul lui, Carlos Gonzalez, se vor căsători pe 28 ianuarie la New York, în oraşul în care căsătoria gay a fost aprobată din 24 iunie anul trecut, informează ziarul "El Nuevo Dia", citând un apropiat al cântăreţelui, relatează "El Mundo".

Din momentul în care a făcut publică homosexualitatea sa, în martie 2010, artistul, care pe 24 decembrie a împlinit 40 de ani, a militat în favoarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

Cererea lui a ajuns până în Puerto Rico, insula sa natală, unde încă nu este legală căsătoria între homsexuali, precizând că ar vrea ca un asemnea mariaj să devină realitate. "Este ceea ce vreau, să se spună nu "discriminării", pentru ca egalitatea între oameni să fie reală în ţara mea", a spus Ricky Martin la momentul respectiv.

De când a acceptat să vorbească despre orientare sa sexuală, Ricky Martin a participat la evenimente în favoarea homosexualilor, iar în martie anul trecut, la New York, a primit premiul Vito Russo din partea Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), pentru contribuţia sa la promovarea drepturilor egale pentru comunitatea gay.

Momentul acela a confirmat şi relaţia artistului cu Carlos González.


Alexandra-Livia Dordea (EVZ.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu