2 ian. 2012

Russell Brand divorteaza de Katy Perry

Actorul britanic Russell Brand a intentat divorţ pentru a pune capăt căsniciei cu cântăreaţa americană Katy Perry care a durat doar 14 luni.

n actele pentru divorţ, depuse de Russell Brand la Curtea Superioară din Los Angeles, actorul citează ca motiv de separare "diferenţe ireconciliabile", informează dailymail.co.uk.

Informaţiile privind o posibilă despărţire a celor doi circulau de mai multe zile, mai ales după ce presa internaţională a scris că Brand şi Perry au petrecut Crăciunul separaţi. Amândoi au fost fotografiaţi fără verighetă, Brand, la Londra, iar cântăreaţa, în Hawaii.

"Din nefericire, Katy şi cu mine punem punct căsătoriei noastre. O voi adora veşnic şi ştiu că vom rămâne prieteni", a spus Russell într-un comunicat dat publicităţii vineri. De cealaltă parte, Katy Perry nu a făcut deocamdată niciun comentariu privind acest divorţ.

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul britanic Russell Brand s-au căsătorit, în octombrie 2010, în India, în cadrul unei ceremonii tradiţionale hinduse. Cei doi nu au copii.

Sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu