2 ian. 2012

X Factor Romania: Andrei Leonte, marele castigator (video)

După o ediţie maraton, ce a avut loc în prima seară a noului an, câştigătorul premiului de 200.000 de euro a fost ales Andrei Leonte, care a adunat 51% din voturile publicului.

Mai mult show şi muzică în finala "X Factor", programată în seara de 1 ianuarie 2012 la Antena 1. Cei mai buni concurenţi ce au rămas în luptă, Iulian Vasile, Alin Văduva şi Andrei Leonte s-au luptat pentru titlul X Factor, dar si pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România: 200.000 euro. În lupta finală telespectatorii au avut ocazia să reasculte melodiile din audiţii, duete ale concurenţilor cu artişti români şi o melodie pregătită special pentru această seară. Andrei Leonte a cântat cu
Tudor Chirilă, solistul Vama Veche, Iulian Vasile a făcut show cu Mandinga, iar Alin Văduva, alături de solistul de la Vunk.

Părerile juriului au fost de această dată "orientative", iar decizia a fost luată de public, câştigătorul fiind desemnat în urma voturilor primite de la telespectatori. Astfel, Andrei Leonte a obţinut 51% din voturi, Iulian Vasile doar 16,5%, iar Alin Văduva 32,5%. Rezultatul nu este surprizător. Andrei a fost întotdeauna răsfăţatul publicului, iar melodiile bine alese de mentorul lui, Mihai Morar, i-au pus sensibilitatea în valoare şi a cucerit inimile fetelor.

Video:Anca Simionescu (EVZ.ro)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Oare o fi gay baiatu?:p

Anonim spunea...

intrebare intrebatoare.....(cea din comentariul anterior), cine are ochi, stie deja raspunsul....oricum felicitari si succes Andrei.

Anonim spunea...

:)) Adevarul este ca nu ai cum sa-ti dai seama! Doamne fereste! Oricum, e bun!

Trimiteți un comentariu