9 ian. 2012

Ziua fara pantaloni la New York (video)

Mii de oameni din întreaga lume se adună în singura zi în care pot călători cu metroul fără să poarte pantaloni.

Începută în anul 2001 la New York, cu doar şapte participanţi, "Ziua fără pantaloni" a luat amploare şi acum se sărbătoreşte în nu mai puţin de 60 de oraşe, printre care Washington, Madrid, Toronto şi Mexico City, informează Daily Mail.

Cei care iau parte la eveniment călătoresc fără pantaloni în metrou, stârnind reacţii diverse din partea celor care nu participă la respectiva "sărbătoare" sau nu au luat cunoştinţă de ea.

Organizaţia Improv Everywhere, care se ocupă de eveniment de la apariţia sa, i-a invitat pe cei interesaţi să participe pe Facebook, nu mai puţin de 16.000 de oameni din întreaga lume înregistrându-se. În Toronto, participanţii au purtat şi dress-uri colorate pe lângă lenjerie, ei sărbătorind pentru al cincilea an "Ziua fără pantaloni". Ideea evenimentului este să-i surprindă pe călătorii obişnuiţi şi să stârnească amuzamentul acestora, însă obiectivul nu este atins de fiecare dată.

"Scopul este să te distrezi şi să-i distrezi pe cei din jur. Flashmob-urile îşi propun să arate cum ne putem înţelege fără să ne cunoaştem şi cum putem lucra împreună fără să ne fi văzut vreodată. Cel mai important lucru sunt victimele - reacţia persoanelor care nu sunt implicate", a susţinut organizatorul Dan Becherano.

Video:
Sursa: Mediafax

1 comentarii:

Liv You spunea...

Cam frig totusi in ianuarie pt a umbla fara pantaloni...

Trimiteți un comentariu