10 mar. 2012

Will Smith este gay!?

Se zvoneşte tot mai insistent că Will Smith (43 de ani) şi Jada Pinkett Smith (40 de ani) divorţează. Revista ”Star” aruncă bomba că adevăratul motiv al separării lor ar fi un bărbat, iubitul homosexual al actorului.

De mai mulţi ani se zvoneşte că actorul Will Smith (43 de ani) ar fi homosexual. Revista americană "Star" susţine că acesta ar avea o relaţie amoroasă cu un alt actor de la Hollywood, însurat şi tată de copii.

Până acum, cuplul format din Jada Pinkett Smith şi Will Smith era considerat unul dintre cele mai unite de la Hollywood. Iată însă că publicaţia mai sus amintită dezvăluie că relaţia lor este numai de faţadă.

Will îşi petrece mai tot timpul împreună cu iubitul lui, actorul Duane Martin. Iau masa împreună la restaurante şi chiar au făcut excursii amândoi în Las Vegas şi Trinidad. Duane este şi el însurat, cu Tisha Campbell-Martin, şi are doi copii.

Ea l-a susţinut şi l-a alinat în timpul divorţului de Sheree Zampino. Will şi Jada s-au căsătorit în 1997 şi au împreună doi copii, Jaden (13 ani) şi Willow (10 ani), care sunt distruşi din cauza problemelor din familie.


Arina Avram (click.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu