17 mai 2012

'Noi Doi', din 17 mai la HBO

Documentarul “Noi Doi” va fi difuzat de HBO Romania, avand premiera pe 17 mai ora 22:00. Urmeaza a mai difuzat marti, 22 mai ora 00:00 si duminica, 27 mai, ora 23:15.

 Documentarul tratează situaţia minorităţilor sexuale din România. Fără prejudecăţi şi intoleranţă, documentarul priveşte cu realism viaţa lui Cristi şi a lui George, a căror singură “crimă” este că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Dacă Cristi ţi se confesează şi te impresionează prin discursul lui, George însă te trezeste brutal la realitate, îţi deschide ochii, deşi are un rol ingrat în această poveste. Acţiunile lui George acoperă o gamă foarte largă, de la bufonerie la gesturile celui mai incurabil romantic, facandu-te să te întrebi: Cum să nu-l iubeşti, chiar dacă ştii că rişti să te răneşti?

Pe parcursul filmului se creează un nou cuplu, Cristi şi tu, spectatorul. Prin sinceritate, prin modul direct în care acesta ţi se confesează, te face părtaş, te implică şi te mişcă. De multe ori ai impresia că te afli undeva în spatele camerei şi că mărturisirile lui Cristi îţi sunt adresate direct. Se expune total dezarmant, sincer, direct, cu bune, cu rele, fără ocolişuri, cu multe defecte dar şi cu calităţi, însă cu multă sensibilitate.

Sursa: hbo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu