3 iun. 2012

Un canibal bisexual umblă liber prin lume (+ filmul)


Îl cheamă Luka Magnotta şi ai crede că e un om normal. E bisexual, fotomodel, o adoră pe Madonna şi îi are drept idoli pe tiranii lumii. Ce s-a aflat recent e faptul că bărbatul este... canibal. Acesta a trimis părţi dezmembrate ale unui corp uman Guvernului din Canada, imediat după ce a filmat decapitarea victimei şi a postat imaginile într-un video dezgustător, scrie Daily Mail.

Luka Rocco Magnotta, 29 de ani, este căutat de poliţie după ce trunchiul unui bărbat a fost găsit într-o valiză încuiată în apartamentul său din Montreal. Imaginile oripilante, postate săptămâna aceasta cu numele "1 Lunatic 1 Ice Pink", arată cum un bărbat gol, legat de cadrul unui pat a fost atacat cu un cuţit de bucătărie.

Nu se ştie exact unde şi când au fost filmate imaginile, dar prezintă victima fiind înjunghiată în gât, pe fundal auzindu-se coloana sonoră True Faith de la New Order.

Mai târziu, victima este decapitată, dezmembrată şi agresată sexual. Criminalul începe apoi să
se joace cu diferite părţi ale trupului victimei într-o manieră sexuală.

Iniţial veridicitatea filmului a fost pusă la îndoială, însă poliţia a confirmat că este o crimă reală. Un picior a fost trimis chiar la sediul Partidului Conservator din Canada, şi o mână a fost găsită la un depozit poştal din Ontario.

Filmul "1 Lunatic 1 Ice Pink" (+18 ani; atentie: imaginile pot dauna psihicului) poate fi urmarit aici .Lin Jun era student şi se afla într-o relaţie cu starul porno, conform poliţiei canadiene, care a mai anunţat că Magnotta poartă deseori peruci şi se deghizează în femeie.

 Pe dailymotion, Luka Magnotta a postat mai multe clipuri de prezentare cu el, cel de jos fiind unul: 
Surse:
Ogrish, DailyMail, libertatea.ro, antena3.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

ce-am putut sa vad...

Trimiteți un comentariu