28 nov. 2012

t.A.T.u. si One Direction vin in Romania (video)


t.A.T.u. au anuntat ca se vor reuni pentru a sarbatori 10 ani de la lansarea albumului lor de debut insa vestea frumoasa vine de pe site-ul uneia dintre soliste: trupa din Rusia va canta pentru prima oara pe scena in Romania, mai exact pe 11 decembrie la emisiunea Vocea Romaniei difuzata de Pro Tv.

Cele doua soliste t.A.T.u. au constituit vreme de sapte ani cel mai controversat grup din Europa datorita presupusei relatii pe care au simulat-o in shootinguri foto, videoclipuri si aparitii publice, inclusiv in concerte.

Reunirea t.A.T.u. nu se intampla special pentru romani, insa noi le vom vedea in premiera impreuna, din nou. Julia Volkova si Lena Katina s-au intalnit pentru a aniversa 10 ani de la lansarea materialului de debut: '200 km/h in the wrong lane' dupa ce in 2011 au declarat ca s-au despartit oficial si au lasat o usa deschisa unei reuniuni.


A doua formatie care ajunge in Romania este trupa britanica One Direction, care s-a format in anul 2010, dupa ce Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan si Liam Payne au participat individual la concursul X Factor UK.

Primul lor single 'What makes you beautiful' a fost lansat in august 2011, a fost foarte apreciat de critici si a facut ravagii in intreaga lume.  La final de an, acestia vor ajunge si in Romania pentru a canta in cadrul ultimei editii X Factor prezentata de Antena 1, atunci cand se va decide castigatorul acestui sezon.
 Surse: urban.ro, Mediafax, a1.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu