15 dec. 2012

Calendar romanesc inedit crestin - ortodox 2013

De curand a aparut pe piata un calendar romanesc crestin - ortodox cu fotografii unde apar tineri romani in diverse situatii considerate insultatoare de catre B.O.R.; surprinzator ca din partea acesteia nu a aparut nicio reactie momentan.

Autorii calendarului spun despre acesta ca este "un calendar altfel, primul in care slujitori ai Bisericii Ortodoxe vorbesc cu sinceritate despre cine sunt mai departe de haina preoteasca pe care o imbraca: oameni obisniti cu pasiuni, placeri, interese si dorinte". In planul autorilor este continuarea calendarului si in 2014.

Ianuarie
Februarie

Martie

Aprilie

Mai

Iunie

Iulie

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

DecembriePovestea calendarului (de unde se poate si comanda) la orthodox-calendar.com

6 comentarii:

Anonim spunea...

naspa

Anonim spunea...

poponari ordinari!

Anonim spunea...

Deja au inceput reactiile unor "jeguri anormale comuniste" este incredibil ca dupa atata timp inca din nefericire exista asemena specimene,elemente care urasc acele persoane care sunt mult mai normali decat ceilalti,care stiu sa-si traiasca viata pe placul lor,pana la urma pe voi ceilalti nu va priveste cu nimic de ceea ce fac,lasati libertatea de expresie asa cum in alte tari mai civilizate. Din pacate mi-e si rusine sa fiu roman din cauza majoritatii lor care au mentalitatea foarte ingusta si idealurile invechite. Le urez multa bafta acestori tineri formidabili si s-o tina tot asa,BRAVO!!! Un salut cald si cordial.

Anonim spunea...

Felicitari. Tocmai am comandat calendarul. Si nu neaparat pentru ca imi lipsea un calendar din casa sau pentru ca ma dau pe spate barbatii care pozeaza acolo ci pentru ca am simtit nevoia sa dau un ban pentru mareata catedrala a neamului. Evident nu BOR-ului (cu toate lumanarile lor oficiale, galbene) ci unora care o iau un pic la misto. Bravo baieti.

Anonim spunea...

sex...sex...dar nu denigrati credinta nationala...E treaba voastra ce faceti dar lasati credinta sa fie credinta...sexul sa fie sex

Anonim spunea...

asa cum spunea domnul de mai inainte lasati sexul sa fie sex nu amestecati credinta e o blsfemiei adusa lui dumnezeu deci numai postati asemnea postari adresate sfintilor si hainelor preotesti va rog frumos

Trimiteți un comentariu