7 iun. 2013

Marsul Diversitatii se organizeaza sambata aceasta in Bucuresti

Circulatia rutiera va fi restrictionata sambata, 8.06.2013, între orele 17.00 si 20.00, pe soseaua Kiseleff si pe strada Arhitect Ion Mincu, pentru Marsul Diversitatii. Participantii la Marsul Diversitatii se vor aduna pe Soseaua Kiseleff, vizavi de Arcul de Triumf, si de la 17.30 vor pleca în mars spre Piata Victoriei.

Traficul rutier va fi restrictionat, între orele 17.00 si 20.00, pe soseaua Kiseleff , între Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei, pe strada Arhitect Ion Mincu, între Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Ion Mihalache, precum si pe strazile care intersecteaza aceste artere, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

Marsul Diversitatii va începe cu o conferinta de presa, care va avea loc la ora 16.45, pe Soseaua Kiseleff si va fi sustinuta de Florin Buhuceanu, director al Asociatei Accept, Michael Cashman, Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European si europarlamentarul Ulrike Lunacek, Grupul Verzilor/Alianta Libera Europeana. Participantii vor pleca apoi spre Piata Victoriei, marsul fiind deschis de Ulrike Lunacek, au anuntat organizatorii.

Marsul se va încheia în "zona libera de discriminare", pe spatiul verde de langa Muzeul de Geologie, unde vor tine discursuri Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei, Ulla Vaisto, ambasadoarea Finlandei, si Michael Cashman.

Surse: Mediafax, Gandul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu