Despre

Romania Gay Official (RGO) a luat fiinta pe 15 septembrie 2010, fiind o publicatie on-line care ofera stiri, interviuri, reportaje, cronici mondene, retrospective fashion, recomandari carte si muzica, etc.

Prioritatea RGO este generarea informatiei de calitate. Astfel, publicul afla zilnic care sunt cele mai noi evenimente din peisajul LGBT mioritic si extern.

RGO este un proiect in continua dezvoltare, astfel ca pe parcurs veti descoperi noi rubrici interesante care sa explice cat mai in detaliu stilul de viata LGBT.


Important

Persoanele la care se fac referiri in articolele de pe RGO nu sunt neaparat si gay,ci reprezinta un interes pentru comunitatea LGBT.

Cu exceptia cazului în care se mentioneaza altfel, toate fotografiile si clipurile video postate de RGO sunt protejate de legile dreptului de autor si apartin autorilor lor sau le atribuie. Daca detineti o imagine sau un video postat pe acest blog pe care o/il considerati ca va afecteaza imaginea, va rugam sa ne contactati, astfel încât sa poata fi procesata cererea dumneavoastra. Acest blog este destinat sa furnizeze informatii generale cu privire la cultura gay, acestea pot fi incomplete sau contin inexactitati. Site-urile externe nu sunt controlate, legate sau sprijinite de catre RGO care, în orice caz, nu poate fi considerat responsabil pentru continutul lor. Comentariile postate de utilizatori trebuie sa fie conforme cu legislatia romana si nu trebuie sa contina nici un comentariu rasist, defaimatoar sau imoral si nu trebuie sa incite la ura, violenta sau alte actiuni care pot dauna persoanelor. RGO isi rezerva dreptul la propria sa discretie pentru a elimina orice comentarii considerate neconforme cu aceste norme.
RGO multumeste tuturor celor care au contribuit prin donatii si articole la realizarea acestui blog!Copyright © 2010-2019
RGO
- Romania Gay Official